Pārpublicēts no A.Z.(turists.wordpress.com)
    Vakar valsts svētkos izdomājām paspēlēties kariņos un paskraidīt pa stroikām ar ieročiem. Jau kādu laiciņu atpakaļ bijām nopirkuši kuponu no Jelgavas Airsofta kluba ar iespēju 8 cilvēkiem pašaudīties 3 stundu garumā.
    Kopumā jāsaka, ka tās 3 stundas pagāja ļoti jautri un interesanti, jo varējām izspēlēt daudz dažādas spēļu variācijas, no mājas ieņemšanas, gūstekņu atbrīvošanas, VIP ekskortēšanas līdz pat vienkārši brutālu šaudīšanos. Neiztika arī bez zilumiem, bet tie vairāk saistīti ar kritieniem cīņas karstumā nevis ar precīziem trāpijumiem, bet šur tur redzami arī bumbiņu nospiedumi, it sevišķi, ja šauts bija no tuva attālumu pa rokām vai galvu.
    Atšķirībā no paintbola šāviens nav tik sāpīgs un arī munīcija nav limitēta, tā kā varējām izšaudīties pēc sirds patikas. Arī spēles vide – pamests rūpnīcu kompleks bija pietiekami interesanta, jo bija vairākas ēkas bez logiem, ar kolonām, trepēm, pagrabiem, kā arī apkārt bija būvgružu kaudzes un kalniņi, aiz kuriem var paslēpties.

Izdevās uzfilmēt arī mazu video, lai gan jāsaka, ka kvalitāte diezgan švaka sanākusi, bet spēles azartu var noprast.
Kopumā ar kuponu katram dalībniekam tas izmaksāja 6.25 LVL un par 3h šaudīšanos man liekas ļoti adekvāta cena, bet pilnu cenu gan negribētu maksāt par šo izklaidi. Neesmu arī nekāds lielais šaudīšanās fans, tāpēc kādu gadu noteikti šeit neatgriezīšos, ja nu vienīgi uz vasaras beigām varētu atcerēties par paintbolu. Kā mīnusu varētu arī minēt, ka ieroči ik pa laikam niķojās un vajadzīgajos brīžos nestrādāja kā nākas, bet kopumā pasākums bija ļoti baudāms.



Leave a Reply.