Picture
Viss sākās jau sen, taču pēc pirmajām "1000 jūdžu" ekspedīcijām TV iedomājos, ka varētu kādreiz kopā ar ekspedīcijas komandu doties pretim nezināmajam... Jau pirms šīm Ekspedīcijām biju redzējis dažus ārzemnieku piedzīvojumus un pārgalvības un jau tad sagribējās paveikt ko interesantu un nebijušu. Tad pēkšņi ieraugot Cēsu alus reklāmu TV sapratu - Šī ir mana iespēja, ko nekādi nelaidīšu garām!

Cītīgi izlasīju akcijas noteikumus un uzvarēju 2.posmā, kas risinājās no 16.-29.novembrim. Atbildēju visātrāk pareizi uz 15 jautājumiem par Mjanmu/Birmu un tiku Finālā, kur vajadzēja iekļūt 5 posmu 2 labākajiem rezultātiem. Tā nu finālā iekļuva 8 laimīgie, jo pēdējā posmā neviens neatbildēja uz visiem 15 jautājumiem pareizi.

22.janvārī Fināls, sapulcējāmies Cēsu alus konferenču zālē, taču ieradās tikai 6 pretendenti, iespējams zinot ka pasākums notiks ārā, jo -20 aiz loga. Aizpildijām Anketas - testu, un devāmies pavadīt skaisto, saulaino dienu pie dabas netālu no Rīgas, lai turpinātu iepazīties ar ekspedīcijas komandu un jauki pavadītu dienu.

Diena patiešām bija fantastiska un piesātināta ar dažādām aktivitātēm, tā nu mēs braucām pa kalniem, lejām, sniegiem ar oranžajiem smukulīšiem. Tikmēr paralēli tam mēs bijām sadalīti 2 komandās, kuru uzdevums bija uztaisīt visiem maltīti uz ugunskura. Vēlāk ieradās suņu pajūgu komanda ar saviem "Husky" suņiem un ragavām, tas arī bija kas nebijis, bet Latvijā izrādās pieejams.

Tālāk jau spriedze auga, jo tomēr gribējās visiem uzzināt kurš būs tas laimīgais un dosies uz Mjanmu... Protams, ka visas dienas garumā neizpalika joki par konkurenci un citiem notikumiem :)

Tad nu beigās pie ugunskura velkot garumā... :) Egons paziņoja laimīgā vārdu... Es sākumā nespēju noticēt... Manuprāt noticēšu tik tad kad būsim atgriezušies un kad rādīs TV.

Visiem saku Paldies!
Lai veicas arī jums.